how to work in denmark ukrainian Як працювати в Данії

«Як працювати в Данії»: українське видання.

Переклад книги «Як працювати в Данії» з англійської опублікований безкоштовно з метою допомогти 45 тисячам українців у Данії, включаючи тих, хто нещодавно прибув до країни. Багато з них зараз шукають роботу в Данії, інші проходять стажування або знаходять першу роботу, але не всі знають всі тонкощі данського ринку праці.

Ця книга розповість вам про данський спосіб пошуку роботи, як успішно пройти співбесіду, а також про те, на які пільги ви можете розраховувати, якщо вас приймуть на роботу.

Ви також дізнаєтеся, як налагодити ділові зв’язки в Данії, чому вступ до профспілки може бути корисним навіть для інтелектуальних працівників, і чого очікує від вас ваш данський начальник.

У книзі також розглядаються теми, що носити на роботу в Данії, як спілкуватися з данськими колегами та чи потрібно дарувати подарунки начальнику або співробітникам.

Українське видання книги «Як працювати в Данії» безкоштовне для завантаження. Будь ласка, поділіться цією книгою з усіма, кому вона, на вашу думку, може бути корисною.

Завантажте книгу тут:

Оригінальне видання англійською:

Google Play

Apple Books/iBooks

 

how to work in denmark ukrainian edition QR code